Restauranger

Det finns många restauranger i Falun men bara en CariAnna Restaurang & Catering AB! Unna er en paus i den hektiska vardagen och njut av underbart god mat i våra ljusa lokaler. Vår trivsamma lunchrestaurang ligger mitt i staden, inte långt från Falu koppargruva.

Närproducerade råvaror och kärleksfullt komponerad lunchmeny

Våra kockar har ett genuint intresse för mat och kan konsten att förvandla råvaror till kulinariska smakupplevelser. Här väljs alla ingredienser med stor omsorg och vi baserar helst vår mat på lokalt och närproducerat. Det kan till exempel innebära att fisken som serveras kommer från Siljan och att köttet, salladen och rotfrukterna kommer från närliggande gårdar.

Omtyckt lunchrestaurang

Vår lunchrestaurang är en av de populäraste bland alla restauranger här i staden! Vi är stolta över våra återkommande gäster och välkomnar med glädje alla som hittar hit för första gången.

Lunch i Falun – vi serverar klassisk svensk husmanskost

Vi är specialiserade på klassisk, svensk husmanskost och erbjuder en ny meny varje vecka. Hos CariAnna Restaurang & Catering AB finns något för alla smaker – oavsett om du gillar fisk, kött eller vegetariskt. Vi har alltid ett välfyllt salladsbord med krispigt fräscha grönsaker och vi serverar naturligtvis färskt bröd till lunchmåltiderna.

Det ska vara avkopplande och trivsamt att äta lunch hos oss och därför är vi måna om att duka fint med tända ljus och vackra blommor. När ni äter er mätta på vår vällagade mat kan ni beundra utsikten över vår fina innergård eller över sjön Tisken – det här är en av alla de saker som gör oss unika i jämförelse med andra restauranger.

Restauranger | CariAnna Restaurang & Catering | Falun

Restaurang med många möjligheter

CariAnna Restaurang & Catering har kapacitet att ta emot många hungriga lunchgäster i vår öppna matsal och har även en avskild representationsmatsal. Inom vår cateringverksamhet kan vi hjälpa till att anordna events av olika slag såsom till exempel barndop, bröllop, julfest och studentfest.

Vill ni ha ett annorlunda event som gästerna kommer i håg länge? I så fall rekommenderar vi att ni satsar på att ordna en tema fest – varför inte en lunch i skogen eller en italiensk buffé som får er att drömma om sol och värme? Vi hjälper gärna till att arrangera kul tema fester.

Kontakta oss

Ni hittar vår verksamhet på Pelle Bergs Backe 3 i Falun. Hör gärna av er om ni vill veta mer om vad vi kan erbjuda eller om ni vill boka våra tjänster.