Varmrätter
Helstekt svensk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad. 250:-
Helstekt finsk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad. 235:-
Viltfärsbiffar (svensk: älg, hjort och ren) med kantarellsås, potatisgratäng, gelé, pressgurka och festsallad. 250:-
Helstekt kotlettrad med champinjoner, potatisgratäng och grönsallad. 215:-
Porterstek, portersås, potatisgratäng med inlagd gurka, gelé och sallad. 250:-
Ugnsbakad laxskiva med vermouthssås, gröna potatistoppar, varm sparris, räkor, svart stenbitsrom och grönsallad. Dagspris 250-280:-
Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter. Dagspris Svensk 330 – 350:-
Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter. Dagspris Utländsk Brasiliansk 300 – 320:-
Rödtunga Walewska med gröna potatistoppar, hummersås, kräftstjärtar och smördegsfiskar samt primörer. Dagspris ca. 320:-
Annas biffrullader fyllda med skinka, pastej, saltgurka och fransk senap. Med pressad potatis, körvelsås, tranbärsgelé, festsallad och marinerade morötter. 300:-
Renstek (innanlår) med viltsås och smörstekta kantareller, potatiskaka, pressgurka, gelé, festsallad och marinerade morötter. Dagspris 330 – 350:-
Hjortstek (innanlår) med samma tillbehör som rensteken. Dagspris ca. 305 – 330:-
Skagenfylld lax med dillsky, pommes duchesse, gröna ärtor och festsallad. Dagspris ca. 250 – 280:-
Parmesan och örtfylld svensk kycklingfilé med paprikasås, grönsaksris och primörer. 230:-
Wallenbergare på svensk kalvfärs med potatismos, kantarellsås, gröna ärtor, rårörda lingon och festsallad. 250:-





