Varmrätter
Helstekt svensk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad 295:-
Helstekt finsk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad 265:-
Viltfärsbiffar (svensk: älg, hjort och ren) med kantarellsås, potatisgratäng, gelé, pressgurka och festsallad 295:-
Helstekt kotlettrad med champinjoner, potatisgratäng och grönsallad 265:-
Porterstek, portersås, potatisgratäng med inlagd gurka, gelé och sallad 295:-
Ugnsbakad laxskiva med vermouthssås, gröna potatistoppar, varm sparris, räkor, svart stenbitsrom och grönsallad 315:-
Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter Dagspris Svensk 395 – 415:-
Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter Dagspris Utländsk Brasiliansk 350 – 375:-
Rödtunga Walewska med gröna potatistoppar, hummersås, kräftstjärtar och smördegsfiskar samt primörer 350:-
Annas biffrullader fyllda med skinka, pastej, saltgurka och fransk senap. Med pressad potatis, körvelsås, tranbärsgelé, festsallad och marinerade morötter 350:-
Renstek (innanlår) med viltsås och smörstekta kantareller, potatiskaka, pressgurka, gelé, festsallad och marinerade morötter Dagspris 395 – 415:-
Hjortstek (innanlår) med samma tillbehör som rensteken 350:-
Skagenfylld lax med dillsky, pommes duchesse, gröna ärtor och festsallad. Dagspris ca 295 – 330:-
Parmesan och örtfylld svensk kycklingfilé med paprikasås, grönsaksris och primörer 295:-
Wallenbergare på svensk kalvfärs med potatismos, kantarellsås, gröna ärtor, rårörda lingon och festsallad 295:-