Varmrätter

Helstekt svensk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad  295:-

Helstekt finsk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad  265:-

Viltfärsbiffar (svensk: älg, hjort och ren) med kantarellsås, potatisgratäng, gelé, pressgurka och festsallad  295:-

Helstekt kotlettrad med champinjoner, potatisgratäng och grönsallad  265:-

Porterstek, portersås, potatisgratäng med inlagd gurka, gelé och sallad  295:-

Ugnsbakad laxskiva med vermouthssås, gröna potatistoppar, varm sparris, räkor, svart stenbitsrom och grönsallad 315:-

Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter Dagspris Svensk 395 – 415:-

Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter Dagspris Utländsk Brasiliansk 350 – 375:-

Rödtunga Walewska med gröna potatistoppar, hummersås, kräftstjärtar och smördegsfiskar samt primörer 350:-

Annas biffrullader fyllda med skinka, pastej, saltgurka och fransk senap. Med pressad potatis, körvelsås, tranbärsgelé, festsallad och marinerade morötter 350:-

Renstek (innanlår) med viltsås och smörstekta kantareller, potatiskaka, pressgurka, gelé, festsallad och marinerade morötter Dagspris 395 – 415:-

Hjortstek (innanlår) med samma tillbehör som rensteken 350:-

Skagenfylld lax med dillsky, pommes duchesse, gröna ärtor och festsallad. Dagspris ca 295 – 330:-

Parmesan och örtfylld svensk kycklingfilé med paprikasås, grönsaksris och primörer 295:-

Wallenbergare på svensk kalvfärs med potatismos, kantarellsås, gröna ärtor, rårörda lingon och festsallad 295:-