Vår historia
– Lokalt och närproducerat när det går. Fisk från Siljan. Gärna kött, sallad och rotfrukter från trakten. Vi tummar inte på kvaliteten på varken lunch, middagar eller catering. Det säger Anna Sehlberg som drivit CariAnna sedan 1987.
CariAnnas cirka 200 lunchgäster kan alltid välja mellan kött, fisk eller vegetariskt. Levande ljus, blommor, stort salladsbord och färskt bröd hör till. Helheten lockar bland andra stamgäster som Jan-Erik Svedlund:
– Maten lagas här, inget är prefabricerat. Man träffar alltid trevliga människor och stämningen är lugn och skön. Lunchen är en höjdpunkt på dagen.
Många som väljer CariAnna för catering, konferens eller fest äter ofta lunch i de ljusa lokalerna med utsikt mot innergården, Tisken och terrängen bortom Lugnet.
– Det är vi väldigt glada och stolta över. Vi trivs fantastiskt bra med arbetet och våra gäster. Den feedback som kommer in tack vare personalens engagemang för maten och stämningen ger roliga arbetsdagar, säger Anna som exempelvis rimmar och gravar laxen själv.
Förutom den öppna matsalen har CariAnna också en avskiljd representationsmatsal. Catering kan bokas med eller utan serveringspersonal och porslin.