Julmat catering 2021, 1/12-23/12

Behöver er fest julmat catering? Låt CariAnna Restaurang & Catering AB förgylla ert julkalas med underbara och välsmakande maträtter!

Många blir stressade när julhelgerna närmar sig och börjar tänka på på allt som måste göras inför julfesten! Vi tycker att julen ska vara en trivsam tid och vill gärna underlätta för er! Vi hjälper er gärna att göra festen till en succé och erbjuder även professionell serveringspersonal och porslin om så önskas.

Julmat catering | CariAnna Restaurang & Catering | Falun

Hemlagat julbord

När ni beställer catering julbord av oss så lovar vi att göra vårt yttersta för att ni ska få en julfest med god mat som ni kommer att minnas länge. Vår julmeny är välfylld och innehåller både kall och varm mat samt julgodis. Vi kan till exempel erbjuda julskinka, CariAnnas inlagda sill, olika sorters sallad, ostar och Janssons frestelse.

Vi har som policy att alltid laga maten från grunden och vi använder naturligtvis fräscha råvaror som valts ut med omsorg. Eftersom vi är en miljömedveten verksamhet så strävar vi efter att alltid köpa in lokal- och närproducerat när det är möjligt.

Julmat på vackra uppläggningsfat

När vi arbetar med vår catering julmat så är vi måna om att lägga upp all mat på ett aptitligt och vackert sätt – allt för att fresta både öga och gom. Vi lägger alltid upp den vällagade maten på vackra serveringsfat och ser till så att allt ser fräscht ut innan vi ställer fram.

Vi som arbetar hos CariAnna Restaurang & Catering vet hur viktigt det är med god mat som även är trevlig att titta på.

Kontakt

Vårt företag har sin lunchrestaurang och sitt kontor på Pelle Bergs Backe 3 i Falun. Välj mellan att ha er julfest här eller att låta oss komma till er! Har ni frågor om vad som ingår i julmat catering? Ni är varmt välkomna att kontakta oss via telefon 023-136 200708-636747 eller e-post info@carianna.se