Catering mat

Catering mat är det perfekta alternativet för er som ska anordna ett event och som inte vill stressa med att ta hand om hela arrangemanget själva. Välsmakande mat är en av förutsättningarna för att till exempel ett bröllop, födelsedagskalas eller en konferens ska bli lyckad och det är här vår expertis kommer in.

CariAnna Restaurang & Catering är specialister på catering mat

Vi har lång erfarenhet av catering och kan ordna det mesta för er – det spelar med andra ord ingen roll om ni vill överlåta hela arrangemanget till oss eller bara hyra porslin alternativt personal. För oss är det viktigt att sätta våra kunder i centrum och vi är väldigt måna om att vara lyhörda och flexibla.

Vår catering mat erbjuder ett varierat urval av bufféer, varmrätter, sallader, smörgåsar och fika. Om ni vill ha en härlig smörgåstårta eller gräddtårta så kan vi ordna vad ni vill! Bland våra goda och vackert dekorerade tårtor finns bland annat prinsesstårta, jordgubbstårta och blåbärstårta.

Färdiga eller skräddarsydda bufféer

Hos oss finns ett varierat utbud av menyer och vi kan till exempel erbjuda svensk buffé, italiensk buffé, medelhavsbuffé och buffé till studenten. Har ni egna idéer om hur ni vill ha din buffé? CariAnna Restaurang & Catering skapar gärna en buffé efter era önskemål och kör ut den till er om ni vill.

Catering mat | CariAnna Restaurang & Catering | Falun

Vällagad mat med närproducerade råvaror

Våra erfarna kockar lagar all mat från grunden och baserar den på fräscha och noggrant utvalda råvaror som i så hög utsträckning som möjligt ska vara lokal eller närproducerad. Oavsett om ni beställer catering bröllop eller catering student så lovar vi att ni får njuta av underbara rätter som är tillagade med stor kärlek till matkonsten.

Kontakt

CariAnna Restaurang & Catering finns på Pelle Bergs Backe 3 i Falun. Hör gärna av er om ni vill veta mer om vad vi kan erbjuda eller om ni vill boka våra tjänster.