Lunch i Falun hos CariAnna

Vi erbjuder en varierad lunchmeny varje vecka med fokus på klassisk svensk husmanskost.

Matsedel

Vecka 10 4/2 – 8/3

 

Måndag:

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg

Viltmästarskav med potatismos och lingon

Ångad torsk med skirat smör, pepparrot och hackat ägg

Veg:Ljummen sallad med rödbetor, matvete, fetaost och stekt rågbröd

Tisdag:

FETTISDAGEN

Ugnsbakad fisk med rödvinsås och gräddkokta grönsaker

Italiensk högrevsgryta med ris/potatis

Veg: Grönsaksfyllda vårrullar med tomatsås och ris

Dessert: Minisemla

Onsdag:

Wokad sv. kyckling med grönsaksnudlar

Pankopanerad rödspätta med picklesmajonäs och rostad lök

Veg: Rostad rotselleri med krämig sås med citron och frank senap, broccoli, blomkål och halloumibiff

Torsdag:

Nattbakad kotlettrad med klyftpotatis och pepparsås

Krämig fiskgryta serveras med ris/pasta

Veg:Halloumistroganoff med ris

Fredag:

Högrevsburgare med bröd, dressing, coleslaw mm.

Västerbotten gratinerad lax schnitzel på spenatbädd draperad med vitvinsås

Veg: Friterad polentapanerad fetaost med ris och italiensk tomatsås

Dessert