Varmrätter

Helstekt svensk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad.  250:-

Helstekt finsk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad.  235:-

Viltfärsbiffar (svensk: älg, hjort och ren) med kantarellsås, potatisgratäng, gelé, pressgurka och festsallad.  250:-

Helstekt kotlettrad med champinjoner, potatisgratäng och grönsallad.  215:-

Porterstek, portersås, potatisgratäng med inlagd gurka, gelé och sallad.  250:-

Ugnsbakad laxskiva med vermouthssås, gröna potatistoppar, varm sparris, räkor, svart stenbitsrom och grönsallad. Dagspris 250-280:-

Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter. Dagspris Svensk 330 – 350:-

Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter. Dagspris Utländsk Brasiliansk 300 – 320:-

Rödtunga Walewska med gröna potatistoppar, hummersås, kräftstjärtar och smördegsfiskar samt primörer. Dagspris ca.  320:-

Annas biffrullader fyllda med skinka, pastej, saltgurka och fransk senap. Med pressad potatis, körvelsås, tranbärsgelé, festsallad och marinerade morötter. 300:-

Renstek (innanlår) med viltsås och smörstekta kantareller, potatiskaka, pressgurka, gelé, festsallad och marinerade morötter. Dagspris 330 – 350:-

Hjortstek (innanlår) med samma tillbehör som rensteken. Dagspris ca. 305 – 330:-

Skagenfylld lax med dillsky, pommes duchesse, gröna ärtor och festsallad. Dagspris ca. 250 – 280:-

Parmesan och örtfylld svensk kycklingfilé med paprikasås, grönsaksris och primörer. 230:-

Wallenbergare på svensk kalvfärs med potatismos, kantarellsås, gröna ärtor, rårörda lingon och festsallad. 250:-