Varmrätter

Helstekt svensk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad.  195:-

Helstekt finsk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad.  170:-

Viltfärsbiffar (svensk: älg, hjort och ren) med kantarellsås, potatisgratäng, gelé, pressgurka och festsallad.  175:-

Helstekt kotlettrad med champinjoner, potatisgratäng och grönsallad.  150:-

Porterstek, portersås, potatisgratäng med inlagd gurka, gelé och sallad.  190:-

Ugnsbakad laxskiva med vermouthssås, gröna potatistoppar, varm sparris, räkor, svart stenbitsrom och grönsallad. 175:-

Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter. Dagspris Svensk ca. 250-295:-

Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter. Dagspris Utländsk ca. 225-240:-

Rödtunga Walewska med gröna potatistoppar, hummersås, kräftstjärtar och smördegsfiskar samt primörer. Dagspris ca.  250-295:-

Annas biffrullader fyllda med skinka, pastej, saltgurka och fransk senap. Med pressad potatis, körvelsås, tranbärsgelé, festsallad och marinerade morötter. 235-250:-

Renstek (innanlår) med viltsås och smörstekta kantareller, potatiskaka, pressgurka, gelé, festsallad och marinerade morötter. Dagspris 270:-

Hjortstek (innanlår) med samma tillbehör som rensteken. Dagspris ca. 250:-

Skagenfylld lax med dillsky, pommes duchesse, gröna ärtor och festsallad. 195:-

Parmesan och örtfylld svensk kycklingfilé med paprikasås, grönsaksris och primörer. 165:-

Wallenbergare på svensk kalvfärs med potatismos, kantarellsås, gröna ärtor, rårörda lingon och festsallad. 175:-