Varmrätter

Helstekt svensk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad.  210:-

Helstekt finsk fläskfilé med potatisgratäng, provensalsås/portvinssås och sallad.  195:-

Viltfärsbiffar (svensk: älg, hjort och ren) med kantarellsås, potatisgratäng, gelé, pressgurka och festsallad.  215:-

Helstekt kotlettrad med champinjoner, potatisgratäng och grönsallad.  175:-

Porterstek, portersås, potatisgratäng med inlagd gurka, gelé och sallad.  215:-

Ugnsbakad laxskiva med vermouthssås, gröna potatistoppar, varm sparris, räkor, svart stenbitsrom och grönsallad. 215:-

Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter. Dagspris Svensk ca. 295:- 315:-

Helstekt oxfilé med potatisgratäng, provensalsås (champinjoner och örter) och rödvinsås, finare grönsallad och marinerade morötter. Dagspris Utländsk Brasiliansk ca. 275-295:-

Rödtunga Walewska med gröna potatistoppar, hummersås, kräftstjärtar och smördegsfiskar samt primörer. Dagspris ca.  295:–315:-

Annas biffrullader fyllda med skinka, pastej, saltgurka och fransk senap. Med pressad potatis, körvelsås, tranbärsgelé, festsallad och marinerade morötter. 250:- -285:-

Renstek (innanlår) med viltsås och smörstekta kantareller, potatiskaka, pressgurka, gelé, festsallad och marinerade morötter. Dagspris 295:-  -315:-

Hjortstek (innanlår) med samma tillbehör som rensteken. Dagspris ca. 270:- – 295:-

Skagenfylld lax med dillsky, pommes duchesse, gröna ärtor och festsallad. 215:-

Parmesan och örtfylld svensk kycklingfilé med paprikasås, grönsaksris och primörer. 185:-

Wallenbergare på svensk kalvfärs med potatismos, kantarellsås, gröna ärtor, rårörda lingon och festsallad. 195:-